Mijn naam is Sebastiaan Zweedijk en ik ben geboren in Kapelle in 1990.

Mijn vader is osteopaat en van jongs af aan ben ik opgegroeid met de aandacht en zorg voor mensen. Ook in de osteopathie is het zelf herstel van het lichaam belangrijk en dit heeft mij altijd gefascineerd. Je zou kunnen zeggen dat werken aan gezondheid mij met de paplepel is ingegeven. Het helpen van mensen op een natuurlijke wijze heeft mij altijd al aangesproken.

Ik heb een aantal jaren op hoog niveau aan wielrennen gedaan waarbij ik zelfs voor de Nederlandse ploeg ben uitgekomen op het onderdeel mountainbike. Ook in de topsport is het werken aan gezondheid heel belangrijk, zoals ik zelf vaak heb ervaren. Vaak heb ik gebruik gemaakt van natuurlijke therapievormen om mijn gezondheid en prestaties te verbeteren.

Na mijn middelbare school heb ik eerst een paar jaar CIOS gedaan om vervolgens een opleiding in de detailhandel te doen. Hierna heb ik mij verder verdiept in de natuurgeneeskunde en ben uiteindelijk gestart in Antwerpen aan de Europese Academie. Naar mate de opleiding vorderde ben ik meer gefascineerd geraakt door het menselijk lichaam, het vermogen van het lichaam om zichzelf te herstellen en de mogelijkheid om dit op een natuurlijke manier te stimuleren.

Ik ben vanaf 29-11-2019 de trotse bezitter van het diploma in de gezondheidstherapie. Zoals de naam van het diploma al zegt, ik ga voor het verbeteren van de gezondheid om zo kwalen en ziektes te bestrijden. In ben ook in het bezit van het hbo-diploma medische basisvakken van het CIPION zodat mijn rekeningen ook door verzekeringen worden vergoed wanneer dit opgenomen is in de polis.

 Ik sta voor u klaar om samen te kijken of we uw gezondheid op een mooie manier kunnen verbeteren.

 

Naast mijn werkzaamheden in mijn praktijk ben ik ook nog eigenaar van Delivery4therapists. Delivery4therapists is een online groothandels platform binnen de complementaire zorg, die voor therapeuten rechtstreeks leveren aan hun patiënten. We hebben een webshop ingericht waar de therapeuten gemakkelijk en snel een product kunnen bestellen voor hun patiënten. De facturatie en levering wordt door ons geregeld.

 

Ik ben aan de Europese Academie afgestudeerd als Gezondheidstherapeut Dit is een geregistreerde en wettelijk beschermde beroepstitel.

Als lid van de beroepsvereniging VBAG (Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijzen) staat deze titel garant voor professionaliteit en vakbekwaamheid.

De praktijk is aangesloten bij de VBAG mijn lidnummer: 21912011

Ik ben opgenomen in het therapeutenregister RBCZ voor de registratie en Certificering van artsen en therapeuten op HBO niveau.

×

Hallo!

Wilt u contact met mij als therapeut? Klik op mijn naam om te chatten via WhatsApp of stuur mij een e-mail via info@naturalbodyhealth.nl

× Contact met therapeut