Als voedingscoach in Zeeland ben ik gespecialiseerd in de voedingsleer. Uw voeding vormt de basis van uw gezondheid. Wanneer u een verkeerde voeding heeft, kan dit bijvoorbeeld tot darmklachten leiden. Mogelijk heeft u ook allergieën waar u zich niet bewust van bent. Zo kan een verkeerde voeding op verschillende manieren klachten veroorzaken. Wanneer u momenteel bepaalde klachten heeft, kan u van voedsel mogelijk ook uw medicijn maken. Met de juiste voeding kunnen veel klachten al snel verholpen zijn. Ik als voedingscoach in Zeeland denk graag met u mee, om u te helpen bij het ontwikkelen van een gezond voedingspatroon.

Uw levensstijl aanpassen

Ik ben van mening dat uw leefwijze aanpassen beter is dan het volgen van een strikt dieet. Dat geldt zowel als u af wilt vallen als wanneer u bepaalde klachten heeft als gevolg van een verkeerde voeding. Strenge diëten zijn in tegenstelling tot wat veel mensen denken vaak helemaal niet zo gezond. U valt met een streng dieet namelijk even snel af, waarna u uw oude levensstijl weer oppakt en snel weer gewicht aankomt. Een streng dieet kunt u namelijk niet altijd volhouden. Ik help u door middel van een therapieplan om gezond te eten zonder dieet. Zo kunt u uw levensstijl aanpassen naar een levensstijl die u vol kunt blijven houden. Zo valt u niet alleen af als dit uw doel is, maar blijft u ook op een gezond gewicht.

Als voedingscoach in Zeeland zorg ik dat u extra vitamines binnenkrijgt

Als voedingscoach in Zeeland zorg ik ervoor dat u alle benodigde voedingsstoffen binnenkrijgt. Zo zorg ik er onder andere voor dat u geen vitamines tekort komt. Komt u een voedingsstof tekort, kan dit namelijk al snel tot klachten leiden. Uw geest en lichaam zijn één en een verkeerde voeding kan er ook voor zorgen dat u minder lekker in uw vel zit. Ik neem dan ook graag met u door hoe u uw voeding kunt verbeteren.

Voedingscoach Zeeland

Bent u op zoek naar een voedingscoach in Zeeland?

Beseft u hoe belangrijk een goede voeding is en wilt u graag uw voeding verbeteren? Dan help ik u graag om een gezonder voedingspatroon aan te nemen. Ik zal u nooit een strikt dieet laten volgen, want deze werken in de praktijk vaak niet. Wél kan ik u tips geven om uw levensstijl aan te passen. Met een betere voeding zal u zich in het dagelijkse leven ook een stuk beter voelen.

×

Hallo!

Wilt u contact met mij als therapeut? Klik op mijn naam om te chatten via WhatsApp of stuur mij een e-mail via info@naturalbodyhealth.nl

× Contact met therapeut