Heeft u last van klachten en zou u hier graag vanaf willen komen? Probeert u dan eens een massage in Zeeland. Als natuurgeneeskundige in Zeeland kan ik verschillende massages toepassen om lichamelijke klachten te verhelpen. Neem bijvoorbeeld de DSR (Derma Segmentale Reflexologie) massage. Dit is een manuele massage met een reflectorische benadering. De huidsegmenten hebben namelijk een reflectorische werking waardoor verschillende klachten verholpen kunnen worden door middel van een diepte massage.

Een massage in Zeeland tegen klachten als spierpijnen

Door middel van een massage in Zeeland kan ik blokkades in het lichaam opheffen. Hierdoor zullen lichamelijke klachten minder worden of zelfs compleet verdwijnen. Ik bied u als natuurgeneeskundige in Zeeland een natuurgeneeskundige massage aan. Door middel van deze massage verbetert de doorbloeding en voelt u zich straks een stuk beter. Een DSR massage werkt niet alleen efficiënt tegen spierpijn, maar ook tegen rug- en nekklachten bijvoorbeeld.

PSR (Podo Segmentale Reflexologie) massage

Naast dat u bij mij terechtkunt voor een DSR massage in Zeeland, kan ik u ook behandelen door middel van een PSR massage. Dat is eveneens een massage met een reflectorische benadering. Bij de Podo Segmentale Reflexologie massage worden uw voeten gemasseerd. Deze zorgen voor impulsen in het zenuwstelsel die weer reacties veroorzaken in de overeenstemmende organen. Belangrijk is om deze massage niet te verwarren met een voetreflexmassage. Laatstgenoemde massage bied ik namelijk niet aan en is niet wetenschappelijk onderbouwd.

Massage Zeeland

Ik bied u een topsporter massage aan

De massage in Zeeland die ik u aanbiedt, kunt u ook wel omschrijven als topsporter massage of therapeutische massage. Na afloop van een doeltreffende massage voelt u zich een stuk fitter. Daarom kiezen ook mensen die veel sporten vaak voor de massages die ik aanbied. Een massage in Zeeland is er niet voor ontspanning, maar echt om het lichaam te ontladen. Ik ben van mening dat we het lichaam als totaliteit moeten benaderen. Een pijn in het lichaam kan namelijk veroorzaakt worden door een kwaaltje op een hele andere plek in het lichaam. Vandaar dat ik Reflexologie massages aanbied.

Bent u benieuwd naar wat ik voor u kan doen?

Vraagt u zich af wat ik voor u kan betekenen? Ik vertel u graag hoe een massage in Zeeland ervoor kan zorgen dat u zich beter voelt. Plant u het liefst zo snel mogelijk een afspraak bij mij in? Neem ook dan contact op, zodat ik u snel een massage kan geven.

×

Hallo!

Wilt u contact met mij als therapeut? Klik op mijn naam om te chatten via WhatsApp of stuur mij een e-mail via info@naturalbodyhealth.nl

× Contact met therapeut