Als natuurgeneeskundige in Zeeland help ik u graag om het zelfgenezend vermogen van het lichaam te activeren. Ik behandel de zieke en niet de ziekte. Ziektes zijn namelijk vaak symptomen van uw emotionele gezondheid. Ik bekijk het probleem graag vanuit een holistische benadering en gebruik een alternatieve geneeskunde om u te behandelen, namelijk de natuurgeneeskunde. Ik gebruik natuurlijke middelen en verschillende therapieën om ervoor te zorgen dat u zich beter gaat voelen.

Hoe wordt ik gezond in deze tijd?

Als u niet lekker in uw vel zit, moeten we achterhalen waar dit vandaan komt. Lichaam en geest zijn één en als u zich emotioneel niet lekker voelt kan dit tot fysieke klachten leiden. Als natuurgeneeskundige in Zeeland kan ik u helpen bij het verbeteren van uw leefwijze, zodat u zich beter gaat voelen. Het is in mijn ogen ook belangrijk om het lichaam als totaliteit te bekijken. Een verstoring in een van uw energiebanen (meridianen) is soms voelbaar op een hele andere plek dan waar de meridiaan geblokkeerd is.

Als natuurgeneeskundige in Zeeland weet ik dat de natuur geneest. Ik ga met uw klachten aan de slag door gebruik te maken van de middelen die de natuur ons toereikt. Wanneer ik samen met u aan de slag ga, merkt u al snel hoe rustgevend de natuur kan zijn. Doordat u zich emotioneel veel beter gaat voelen, zullen ook eventuele fysieke klachten minder worden of zelfs verdwijnen. Natuurlijke geneesmiddelen worden bovendien al millennia lang gebruikt.

Als natuurgeneeskundige in Zeeland vorm ik een aanvulling op andere behandelingen

De werkzaamheden van mij als natuurgeneeskundige in Zeeland werken complementair op de behandelingen van experts met andere beroepen. Zo kunt u bijvoorbeeld ook voor de alternatieve geneeskunde kiezen naast dat u de huisarts bezoekt. Genezen is ontgiften, en daar help ik u graag bij.

Wat kan ik voor u betekenen?

Als u benieuwd bent naar mijn manier van werken, vertel ik u graag meer over het genezingsproces dat u zal doorlopen als u voor mijn diensten kiest. De natuurgeneeskunde is ontzettend breed en ik kan de natuur op verschillende manieren gebruiken om u te genezen. Door middel van de natuur ontdekt u wie u echt bent. Veel mensen verliezen zichzelf namelijk in de huidige samenleving. Het is dan ook geen wonder dat u zich na mijn behandelingen al snel beter zal gaan voelen. Het zelfgenezend vermogen van uw eigen lichaam wordt immers geactiveerd. Wilt u meer weten over mijn werkwijze? Neemt u dan contact met mij op.

×

Hallo!

Wilt u contact met mij als therapeut? Klik op mijn naam om te chatten via WhatsApp of stuur mij een e-mail via info@naturalbodyhealth.nl

× Contact met therapeut