Mijn naam is Sebastiaan Zweedijk en ik ben geboren in Kapelle.

Mijn vader is osteopaat en van jongs af aan ben ik opgegroeid met de aandacht en zorg voor mensen. Ook in de osteopathie is het zelf herstel van het lichaam belangrijk en dit heeft mij altijd gefascineerd. Je zou kunnen zeggen dat werken aan gezondheid mij met de paplepel is ingegeven. Het helpen van mensen op een natuurlijke wijze heeft mij altijd al aangesproken.

Ik heb een aantal jaren op hoog niveau aan wielrennen gedaan waarbij ik zelfs voor de Nederlandse ploeg ben uitgekomen op het onderdeel mountainbike. Ook in de topsport is het werken aan gezondheid heel belangrijk, zoals ik zelf vaak heb ervaren. Vaak heb ik gebruik gemaakt van natuurlijke therapievormen om mijn gezondheid en prestaties te verbeteren.

Na mijn middelbare school heb ik eerst een paar jaar CIOS gedaan om vervolgens een opleiding in de detailhandel te doen. Hierna heb ik mij verder verdiept in de natuurgeneeskunde en ben uiteindelijk gestart in Antwerpen aan de Europese Academie. Naar mate de opleiding vorderde ben ik meer gefascineerd geraakt door het menselijk lichaam, het vermogen van het lichaam om zichzelf te herstellen en de mogelijkheid om dit op een natuurlijke manier te stimuleren.

Ik ben dan ook blij dat ik deze keuze heb gemaakt en hoop dit jaar mijn opleiding af te ronden en ben nu bezig met mijn scriptie. Ik behandel nu al onder supervisie van mijn begeleiders van de opleiding een aantal patiënten. Hierdoor wordt ik goed begeleid en voldoe ik ook aan verzekeringseisen.

Naast mijn studie werk ik in de Bio Drome een winkel in Goes waar we  natuurlijke voedingsmiddelen verkopen.

Ik sta voor u klaar om samen te kijken of we uw gezondheid op een mooie manier kunnen verbeteren.